Gezichtsbehandelingen

 

[terug]

 

KUESHI JEUGD BEHANDELING 45 MIN: 

 

De jeugdbehandeling bestaat uit het goed reinigen en diep reinigen van de huid. Stomen d.m.v. het vapazone apparaat, het verwijderen van onzuiverheden en een nabehandeling. 

   

KUESHI INTENSE TREATMENT 60 MIN:

 

De mini facial is een basis behandeling die bestaat uit het reinigen en diep reinigen van de huid. Stomen van de huid d.m.v. het vapazone apparaat en het verwijderen van onzuiverheden. Daarnaast heeft u bij deze behandeling de keuze uit een massage of een masker. De behandeling wordt afgesloten met een nabehandeling.

 

KUESHI NURTIX TREATMENT 75 MIN:

     

De Kueshi Nutrix Treatment is een complete gezichtsbehandeling die bestaat uit een intensieve reiniging en diepte reiniging. Stomen van de huid d.m.v. het vapazone apparaat en het verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren. Een massage van decolleté, nek en gelaat. Tijdens de behandeling krijgt u tevens een masker en nabehandeling.

 

PURE ELEMENTS ANTI-AGE TREATMENT 90 MIN:

     

De Pure Elements Anti-Age Treatment een complete gezichtsbehandeling die bestaat uit een intensieve reiniging en diepte reiniging, stomen van de huid d.m.v. het vapazone apparaat en het verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, een massage van decolleté, nek en gelaat. Tijdens de behandeling krijgt u tevens een masker, een drukpunt massage op het hoofdhuid, een jade edelsteenmassage en een  nabehandeling.

 

PURE ELEMENTS ANTI-AGE SPECIAL 120 MIN:

       

De Anti-Age special is een zeer luxe behandeling die huidverbetering en wellness combineert. De behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging en diepte reiniging, stomen d.m.v. het vapazone apparaat met toevoeging van etherische oliën. Tijdens het stomen krijgt u een stimulerende voet/kuit massage. Verder bestaat de behandeling uit het verwijderen van onzuiverheden inclusief epileren, een heerlijk ontspannen massage van decolleté, nek en gelaat, een masker, shiatsu hoofdhuidmassage, een jade edelsteenmassage, nabehandeling en een nek traktatie.